Tractaments fitosanitaris i plagues

Vivim en un clima que afavoreix l’aparició de males herbes, plagues, fongs, bactèries, etc. A Jardins Angel disposem d’una alta varietat de productes i els equips necessaris per prevenir i eliminar les diferents plagues que pugui trobar al seu jardí. 

Com ja s’ha dit abans, existeixen molts productes i sistemes fitosanitaris. Jardins Angel oferim els següents serveis:

 • Insecticides: per combatre insectes (mosques, cucs, escarabats...).
 • Acaricides: per lluitar contra àcars (aranya vermella, àcar de les meravelles...)
 • Herbicides: per eliminar les plantes (males herbes) que creixen a les parcel·les de cultiu i que empitjoren l’estat de la resta de plantes del jardí, quedant-se amb  l’aigua i nutrients de la terra.
 • Fungicides: per lluitar contra fongs que ataquen els cultius (mildiu, oido, fusarium, entre d'altres).
 • Bactericides: per lluitar contra els bacteris que causen malalties (Xanthomonas, Erwinia, etc.).
 • Molusquicidas: per lluitar contra cargols i bavoses.
 • Rodenticides: per controlar les poblacions de ratolins, rates i tota classe de rosegadors.
 • Desinfectats de terres: són productes que s’apliquen al terra i es volatilitzen. Els seus vapors desinfecten el terra d’agents causants de plagues i malalties

 

TRACTAMENTS ESPECIALS PER PALMERES

 

A Jardins Angel tenim experiència en el tractament de palmeres contra el Picut Vermell utilitzant les últimes tècniques i productes de eficàcia aprovada.

El Picut Vermell és un escarabat originari asiàtic d’un color vermell. La seva larva perfora galeries de més d’un metre de longitud dins dels troncs de les palmeres. Un cop les palmeres ja estan infectades per la plaga, comencen a posar-se grogoses i a marcir les fulles, podent arribar a la mort de la planta.

 


El control d’aquesta plaga es complicat i requereix actuar lo abans possible. Per aquesta raó Jardins Angel posem molta atenció en l’estudi de l’estat de la plaga de les seves palmeres, la fase en la que es troba el Picut i l’extensió que ha adquirit.

Són necessaris un mínim de 4 tractaments anuals amb rotació de insecticides, mullant especialment l’ull de la palmera per mantenir la plaga controlada. En cas contrari, el perill d’infecció és molt important, i un cop s’observen símptomes  la cura és molt difícil ja que cada femella posa entre 300 i 400 ous.Per aquesta raó, a Jardins Angel tractem les infeccions per salvar les palmeres, però també és igual d’important dur un tractament de prevenció per evitar possibles infeccions de palmeres properes:

 

 • Extinció i tractament
 • Sistemes de prevenció
 • Control de plagues 

  

CONTACTI AMB NOSALTRES

 

Teléfons:

639392387

660827832

 

Correu:

infojardineria.angel@gmail.com

 

També pot contactar amb nosaltres emplenant el formulari dins de l'apartat contacte 

Noticies

Jardins Angel també a la red social: