Podes i tales

Jardins Angel som especialistes en tot tipus de podes i tales. Disposem d'un equip professional amb podadores d’altura de qualitat, que aporten al client seguretat i tranquil·litat al millor preu.

Una de les principals tasques en el manteniment d’un jardí són les podes de les diferents plantes, arbres i arbustos. No totes les plantes són iguals ni necessiten les mateixes cures. S’ha de tenir en compte que cada planta es té que podar en l’època que li pertoca per tal d’assolir els objectius i conservar-les sanes i fortes.

 

PODES D’ARBRES I ARBUSTOS

L’època idònia de poda d’arbres i arbusts que floreixen a l’estiu o tardor, és a finals d’hivern i principis de primavera. Tan important com saber l’època de l’any que convé podar, és diferenciar el tipus de poda específic de cada planta. D’aquesta manera a Jardins Angel treballem per mantenir arbres i arbustos sans i en un estat òptim en cada època de l’any. 

A través de la poda també podem aconseguir donar formes als arbres i arbustos, donant-li un encant especial al nostre jardí.

EXPERTS EN PODES I TALES D’ALTURA

 

 

Neteja y tala d’arbres i palmeres de gran altura, sempre amb equips de seguretat, i les millors eines per tal de poder realitzar el treball en les millors condicions.

 


 

PREUS REDUITS!  DEMANA PRESSUPOST SENSE CAP COMPROMÍS

NETEJA DE TRONCS DE PALMERA

 

A més de podar i talar arbres i palmeres, Jardins Angel també oferim el servei de neteja del tronc de  palmeres, obtenint així una visió més neta de la palmera el que li dona un millor aspecte, facilitant els tractaments fitosanitaris d’aquestes i reduint la brutícia produïda per el tronc.

CONTACTI AMB NOSALTRES

 

Teléfons:

639392387

660827832

 

Correu:

infojardineria.angel@gmail.com

 

També pot contactar amb nosaltres emplenant el formulari dins de l'apartat contacte 

Noticies

Jardins Angel també a la red social: