Gespa natural

Per aquells que els agrada el tacte i la olor tradicional de la gespa, els oferim la instal·lació de gespa natural en el seu jardí, així com el seu manteniment.  

  • Preparem el terreny: comprovem l’estat del sòl, drenatges i la qualitat de la terra, adaptant-la per una excel·lent plantació.
  • Treballem amb diferents tipus de sembrats: llavors o rotllos de tepe. 
  • Controlem el seu creixement i ens encarreguem de mantenir-lo segat, perfilat, abonat, eliminar les males herbes, airejat, escarificat i ressembres a l'època corresponent.
  • Realitzem tractaments fitosanitaris durant tot l'any.

Tenim dos mètodes d’aconseguir una zona verda de gespa natural en el seu jardí, la més tradicional que és a través de llavors de gespa, o bé a través de la instal·lació de tepes de gespa natural que permeten gaudir de forma immediata d’una gespa madura i densa. 

LLAVORS

 

La forma més barata d’obtenir gespa es plantant la seva llavor. Segons la zona o la utilitat que se li vulgui donar a la gespa (voltant de piscines, zona de joc, decoració, etc.) utilitzarem un tipus o altre de llavors. 

 

 

TEPES 

 

Els tepes consisteixen en planxes de gespa extretes de un terreny de cultiu un cop ja ha crescut. Al igual que les llavors, també escollirem el tipus de tepes que més s’adapti a la funció que li vagi a donar a la zona de gespa. 

 

 

CONTACTI AMB NOSALTRES

 

Teléfons:

639392387

660827832

 

Correu:

infojardineria.angel@gmail.com

 

També pot contactar amb nosaltres emplenant el formulari dins de l'apartat contacte 

Noticies

Jardins Angel també a la red social: